Instagramin kuolatuin fitness-peppu tuoreissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newtorkilainen Jen Selter ryhtyi taannoin julkaisemaan kuviaan Instagramissa. Otoksissa korostui yleensä hänen poikkeuksellisen muodokkaaksi treenattu takapuolensa, jota hän myös kuvissa usein treenaa. Neitokainen sai nopeasti miljoonia seuraajia, ja nyt niitä on jo yli viisi miljoonaa.

Enjoying the snow day with my new friend snapchat JenSelter88

Una foto publicada por Jen Selter (@jenselter) el

20-vuotias newyorkilaisneito on jälleen julkaissut Instagramissa näyttävää kuvamateriaalia miljoonien seuraajiensa iloksi. Tuoreissa kuvissa Jen nähdään tavallisten peppukuvien lisäksi myös nauttimassa New Yorkiin sataneesta lumesta. Pääosassa on kuitenkin edelleen hänen maailmankuulut muotonsa.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja. Jen ansaitsee nykyään rahaa esimerkiksi endorsement-sopimusten avulla. Jen Selterillä lienee Instagramin parhaiten muodostunut ja seuratuin takapuoli. Kuvien seuraajamäärä on sittemmin kasvanut räjähdysmäisesti, ja muun muassa Rihanna seuraa Jenin peppukuvia. Yksittäiset kuvat saavat jopa lähes 400.000 tykkäystä.

Couldn’t think of a caption for this….. Oh well Right foot: blue Left foot: white #Twista? #seltering

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on

Had so much fun making my @beatsbydre #SoloSelfie Show me yours!

Video, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Miami

Una foto pubblicata da Jen Selter (@jenselter) in data:

@motivationforfitness

Uma foto publicada por Jen Selter (@jenselter) em

Happy New Year! Page 1 of 365 #2015 #seltering

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi