Kaveri haukkui lihavaksi päivittäin – mies laihdutti 133 kiloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias Jamie Brooks laihdutti yli puolet entisestä painostaan pois, kun hänen ystävänsä haukkui häntä päivittäin lihavaksi. Ystävän tarkoitus nimittelyyn oli hyvä ja kuuden viikon pommittamisen jälkeen se myös tehosi.

Jamien paino alkoi nousta 14-vuotiaana, kun hän aloitti työt ravintolan keittiössä. Hän alkoi napostelemaan päivittäin ja lihosi nopeasti ylipainoiseksi. Jamien paino nousi lähes 225 kiloon ennen kuin hän alkoi laihduttamaan.

Kimmoke laihdutusprojektiin lähti ystävältä, joka lähetti kuuden viikon ajan Jamielle päivittäin tekstiviestin, jossa luki ”fat fuck”. Ystävä tarkoitti haukkumisella pelkkää hyvää ja halusi saada Jamien reagoimaan ja tekemään asialle jotain.

Kuuden viikon ajan kestäneen nimittelyn jälkeen Jamie ryhtyi tuumasta toimeen ja alkoi tarkkailla painoaan. Hän laihdutti yhden vuoden aikana huikeat 133 kilogrammaa, mikä on yli puolet hänen entisestä koostaan. Hän on kertonut Daily Mail -lehdelle, että tuntuu kuin hän olisi nyt kokonaan uusi mies.