Läppäripöytä laiskoille – suunniteltu sängyssä makoileville

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanilainen innovaatio helpottaa tietokoneella työskentelyä sängyn pohjalta käsin. Pöytä on suunniteltu nimenomaan käyttäjälle, joka makoilee lepoasennossa sängyssä. Keksinnön ansiosta muun muassa töiden tekeminen sängyssä on helpompaa.

YouTube
YouTube

The Japan Trend Shop -liikkeen mainostama tietokone pöytä vääntyy moneen eri asentoon ja palvelee käyttäjäänsä monipuolisesti. Käyttäjät ovat testanneet kannettavalle tietokoneelle tarkoitettua pöytää ja he ovat olleet tyytyväisiä siihen. Tietokonepöytä on erinomainen hankinta niille, ketkä haluavat työskennellä koneellaan makuuasennossa leväten.

Pöytä on myös hyvä apuväline siinä tapauksessa, jos sängystä poistuminen tuottaa haasteita esimerkiksi loukkaantumisen takia. Vastaavanlaisia pöytiä ja viritelmiä on markkinoilla useita. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että tämä pöytä toimii käyttötarkoituksessa, johon se on tehty.