Michelle Lewin lenkkeili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä yli viisi miljoonaa käyttäjää.

Eilen latinokaunotar kuvattiin Los Angelesin Venice Beachillä lenkillä, mutta lenkkipaikka ja lenkkiasu olivat hieman tavallisesta poikkeavia. Lewin, lempinimeltään The Body, lenkkeili nimittäin rannalla bikineissä. Luonnollisesti kuvat lenkistä levisivät paparazzikuvien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.