Motoristi todellinen ninja – putosi auto-onnettomuudessa jaloilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on nähty vuosien varrella muutamia videoita, joissa auton kanssa onnettomuuteen joutunut motoristi tai pyöräilijä on lentänyt törmäyksen voimasta menopelinsä päältä ilmaan, mutta laskeutunut kuitenkin yllättäen jaloilleen. Nyt tuorein tapauksista tulee San Franciscosta.

Motoristilla oli kypärässään pieni videokamera tallentamassa ajoaan, kun hän joutui auto-onnettomuuteen. Liikennevaloista lähtiessään mies huomasi pian, että vasemmalta tuli vielä yksi auto punaisia päin, ja että jarruttaminen oli jo myöhäistä.

Törmäyksen voimasta mies lensi ilmaan, mutta onnistui kuin ihmeen kaupalla laskeutumaan jaloilleen. Mies selvisi turmasta pelkillä ruhjeilla, mutta D675-moottoripyörä oli entinen.