Top Gearin The Stig käskytti Lamborghini Huracania – jäätävä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma Top Gear tunnetaan myös mystisestä The Stig -nimeä kantavasta kilpa-autoiijasta, jonka todellista henkilöllisyyttä ei tiedetä. Nyt The Stig on päässyt testaamaan ohjelman radalla kohutun Lamborghini Huracanin.

Meno oli todella vauhdikasta ja The Stig osoittautui todelliseksi rattimieheksi, sillä hän kaasutteli Huracanilla radan läpi ajassa 1.15,8 ja on siten toistaiseksi neljänneksi nopein radalla käyneistä autoista. Taakse jäi esimerkiksi Bugatti Veyron Super Sport, jonka aika oli 1.16,8. Edellä ovat ainoastaan Pagani Huayra, BAC Mono ja Ariel Atom V8 500.

Suomessa on tällä hetkellä myynnissä yksi Lamborghini Huracan. Auto-Outlet myy videolla nähtävän auton kanssa samanväristä vihreää vuosimallin 2015 ja 610 hevosvoiman menopeliä hintaan 449.000 euroa.