Vaasan Sport otti käyttöön joukkorahoituksen: ”Omista pala Sportia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liigaan tällä kaudella palannut Vaasan Sport on menestynyt paremmin kuin monet skeptikot odottivat, sillä pisteitä sarjataulukkoon on ennen tämän illan pelikierrosta kertynyt jo 47, eikä joukkue ole sarjataulukon viimeinen. Nyt Vaasan Sport on lanseerannut yllättävän kampanjan.

Liiga-joukkue on nimittäin käynnistänyt Sport Omistaja -joukkorahoitushankkeen, jossa se myy osakkeita faneilleen. Yksi osake maksaa 120 euroa. 10 osakkeella saa muun muassa Omistaja-kortin, osakekirjan, Omistaja-takin ja äänioikeuden. 100 osakkeella saa lisäksi Tomek Valtosen kiekkokoulun.

– Sport on yhteisö, jonka liigataival on alkanut vahvasti ja odotusarvo on hyvä. Sportin omistajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja vauhdittaa Sportin liigataivalta. Kaikille avoin joukkorahoitus on käynnissä 31.1. – 30.4.2015, hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen kertoo kampanjasivulla.

Tähän mennessä kampanjan ensimmäisten tuntien aikana Hockey-Team Vaasan Sport Oy -yritykseen on sijoitettu 1.920 euroa kuuden eri sijoittajan toimesta ja määrä kasvaa koko ajan. Yhtiön arvoksi on määritelty 1,1 miljoonaa euroa. Joukkorahoitukseen voi osallistua tästä.