Whitney Houstonin tytär kriittisessä tilassa – rajut huumekuvat paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime yönä Suomen aikaa miten edesmenneen Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina löydettiin tajuttomana kylpyammeesta. Sittemmin selvisi, että hän kellui vedessä pää alaspäin eikä löydettäessä hengittänyt. Elvytys palautti hengityksen ja nuori nainen kiidätettiin teho-osastolle.

Splash
Splash

Sairaalassa 21-vuotiaan Bobbin aivot todettiin niin turvonneiksi, että hänet vajotettiin keinotekoiseen koomaan. Tänään tilanne on heikentynyt huomattavasti, TMZ uutisoi. Perheelle on ilmoitettu, että ennuste on synkkä, sillä hänen aivotoimintonsa ovat hälyttävän alhaisella tasolla.

Vielä ei ole tietoa kuinka pitkään hän oli tajuttomana ja hengittämättä. Houstonin tyttären epäillään yrittäneen itsemurhaa, mutta mitään virallista tietoa siitä ei vielä ole. Hänen äitinsä hukkui kylpyammeeseen lähes tasan kolme vuotta sitten.

Nyt otsikoihin ovat päätyneet myös National Enquirer -lehden haltuunsa saamat valokuvat vuodelta 2011. Niissä Bobbi Kristina nähdään 18-vuotiaana imemässä nenäänsä valkoista jauhetta yhdessä ystäviensä kanssa. Aiemmin tänään poliisit tekivät neitokaisen asuntoon kotietsinnän, mutta alustavien tietojen mukaan huumeita ei löytynyt.

Splash
Splash
Splash
Splash

Naimisissa olevat Bobbi ja Nick eivät ole biologisesti veli ja sisko, mutta Whitney kasvatti Nickin omana poikanaan. Laulajatar ei koskaan virallisesti adoptoinut Gordonia, mutta hänen ja Bobbin kerrotaan varttuneen samassa perheessä kuin sisko ja veli. Pariskunnan lähipiiri on ollut suhteesta raivoissaan.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.