Erotiikkasivusto haki chat-juontajaa – MOL.fi ei julkaissut ilmoitusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi suomalainen aikuisten eroottinen kohtauspaikka Somanen etsi äskettäin chat-juontajaa verkkosivuilleen. Yritys halusi julkaista ilmoituksen myös työ- ja elinkeinoministeriön alaisuudessa toimivassa MOL.fi -verkkopalvelussa. Se ei kuitenkaan onnistunut.

Staran saamien tietojen mukaan Satakunnan TE-toimisto kieltäytyi julkaisemasta työhakemusta, koska virkamiesten mukaan heidän ohjeistuksensa kieltää tämänkaltaiset ilmoitukset.

– Tällaisia työpaikkoja voivat olla esimerkiksi erilaiset aikuisviihdealan palvelut, joiden luonteesta johtuen TE-toimiston on käytännössä mahdotonta arvioida työnhakijan soveltuvuutta kyseiseen tehtävään, TE-keskuksen palveluesimies ilmoitti yritykselle.

Erikoisen asiasta tekee se, että tälläkin hetkellä MOL.fi-verkkopalvelussa on avoinna muun muassa erotiikkaravintoloissa työskentelevän striptease-tanssijan työpaikka.

– Ilmeisesti virkamiehet ovat mielestään päteviä arvioimaan työnhakijan soveltuvuutta strippariksi, mutta ei kuitenkaan chat-juontajaksi, TE-keskuksen päätöstä kommentoitiin Staralle.

molfiilmoitus01022015