Lauren Stoner valtasi ystävineen uimarannan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner sai taannoin roolin Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta neitokaisen ura ei sillä vielä lähtenyt lentoon. Elokuvien sijaan kaunotar on ollut otsikoissa lähinnä näyttävän bikinivartalonsa myötä.

Eilen Lauren ikuistettiin Miamissa, jossa hän viettä vapaapäiväänsä yhdessä näyttävien ystäviensä kanssa. Koko upea ryhmä oli sonnustautunut bikineihin, joten se ei jäänyt keneltään huomaamatta.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Uuden Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.