Tämän tähden Disney haluaa uudeksi Indiana Jonesiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Chris Pratt on ollut viime aikoina kovassa noesteessa. Tähti on päätynyt suositun Parks and Recreation -sarjan kautta Hollywood-elokuviin, kuten Zero Dark Thirty, The Lego Movie ja Guardians of the Galaxy. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla pakenemassa nälkäisiä dinosauruksia Jurassic World -elokuvassa.

Nyt Disney-yhtiön uutisoidaan havittelevan Chris Prattia vanhan suosikkiroolin uudeksi näyttelijäksi. Indiana Jones -elokuvien oikeudet itselleen haalinut Disney-yhtiö suunnittelee parhaillaan jatkoa sarjalle. Deadline-sivuston mukaan Chris Pratt olisi studion ensimmäinen vaihtoehto Harrison Fordin korvaajaksi kuuluisan arkeologin rooliin.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Hollywoodin nykytähtien on huhuttu perivän Harrison Fordin vanhan roolin. Disneyn on jo pidemmän aikaa kerrottu suunnittelevan Indiana Jones -sarjan herättämistä henkiin uuden päätähden voimin James Bond -elokuvien tapaan. Aikaisemmin studion on huhuttu suunnittelevan rooliin esimerkiksi Robert Pattinsonia ja Bradley Cooperia.