David Guetta ja Avicii saapuvat Weekend Festivalille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suositumpiin artisteihin ja DJ-tähtiin lukeutuvat David Guetta ja Avicii saapuvat esiintymään Weekend Festivaalille elokuussa. Muita uusia artistikiinnityksiä ovat lisäksi Showtek, Wasted Penquinz ja Brennan Heart sekä kotimaiset Lenno, Super 8 & Tab, Orion, Proteus, Tom Dostinov ja Orkidea.

Nyt neljännen kerran järjestettävä Weekend Festival jatkaa Helsingin Kyläsaaressa 7. – 8. elokuuta tutulla musiikillisella linjallaan. Jo aiemmin on julkaistu Hardwellin ja Armin van Buurenin esiintymiset sekä ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Robin Schulz, Tungevaag & Raaban, Felix Jaehn, Example ja Infected Mushroom.

Kotimaisista nimistä on aiemmin julkaistu HeavyWeight, The Second Level, The Ninth Floor ja Darude. Festivaali on ikärajaton, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita. Festivaalialue on hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja alueelle pääsee helposti joko metrolla tai bussilla.