Haloo Helsinki!, Elastinen ja Jonne Aaron ehdolla Iskelmä Gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iskelmän vuosiäänestyksessä kansalla oli jälleen mahdollisuus äänestää suosikkejaan eri kategorioissa. Vuosiäänestykseen osallistui yhteensä yli 35.000 kuuntelijaa. Voittajat palkitaan Tampere-talossa järjestettävässä Iskelmä Gaalassa maanantaina 16. helmikuuta.

Jari Sillanpää lunasti itselleen ehdokkuuksien kuninkuuden nappaamalla neljä ehdokkuutta. Sillanpään Rakkaudella merkitty mies kisaa Vuoden Albumin tittelistä ja albumilta lohkaistu, koskettava Sinä ansaitset kultaa on puolestaan ehdolla Vuoden Iskelmäksi. Lisäksi Sillanpää on Iskelmä Gaalassa ehdolla Vuoden Miesartisti – ja Vuoden Viihdyttäjä –kategoriassa.

Kolmessa kategoriassa ehdolla ovat ikisuosikki Kaija Koo, nuorta energiaa pursuava Haloo Helsinki! ja koko kansan sydämiin itsensä laulanut Jonne Aaron. Viime vuonna Vuoden Viihdyttäjä –tittelillä palkitun Cheekin lisäksi yleisö on ottanut nyt omakseen myös Elastisen, joka nosti itsensä iskelmäkansan suosioon Vain Elämää –sarjan tulkinnoilla. Elastinen nähdään myös esiintymässä Iskelmä Gaalassa.

– Perinteisessä Iskelmä Gaalassa on jälleen luvassa huima artistikattaus – juhlakansa pääsee todella nauttimaan illasta ja jännittämään yhdessä huippunimien kanssa, hehkuttaa Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Elastisen lisäksi Iskelmä Gaalassa esiintyvät muun muassa Janna, Lauri Tähkä, Jonne Aaron, Haloo Helsinki!, Pate Mustajärvi ja Juha Tapio.