Ronaldon jättänyt alusvaatemalli upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk täytti hiljattain 29 vuotta. Sen kunniaksi neitokainen juhli railakkaasti ja nautti auringosta rannalla löhöillen. Shayk jakoi sosiaalisessa mediassa useita kuvia päiviä kestäneestä juhlimisestaan.

Nyt Irina ja brittimalli Stephen James nähdään XTI-kenkämerkin upeissa kuvissa, jotka on ikuistettu Madridissa, Espanjassa.

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon ja huippumalli Irina Shaykin suhteen kerrottiin äskettäin päättyneen eroon. Huhut lähtivät liikkeelle, kun Irina Shayk nähtiin juhlimassa syntymäpäiviään ilman poikaystäväänsä. Myös FIFA Ballon d’Or -gaalassa Cristiano Ronaldo nähtiin ilman Irinaa, kun mies saapui gaalaan poikansa kanssa. Gaalan jälkeen Irina Shayk poisti Cristiano Ronaldon sosiaalisen median kontakteistaan.