Miranda Kerr häikäisee Wonderbran rintaliivikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaismalli Miranda Kerr on tuttu näky muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytöksistä ja Voguen sivuilta. Hänet tunnettiin aikaisemmin myös näyttelijä Orlando Bloomin aviomiehenä, mutta pariskunta erosi tänä vuonna. Loppuvuodesta Mirandan huhuttiin jopa tapailevan Tom Cruisea.

31-vuotias huippumalli on nykyään alusvaatemerkki Wonderbran mainoskasvo. Nyt Miranda Kerr nähdään jälleen yhtiön mainoskampanjassa, jossa mallikaunotar tarjoilee silmänruokaa esittelemällä merkin tuoretta mallistoa.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.