Shokki missifinaalissa – perintöprinsessa hyökkäsi voittajan kimppuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialaisessa missikisassa nähtiin erikoinen tilanne, kun perintöprinsessa raivostui hävittyään ykkössijan toiselle kaunottarelle. Miss Amazon 2015 kisassa voittajan kruunaaminen keskeytyi, kun missin kimppuun hyökättiin.

YouTube
YouTube

20-vuotias Carolina Toledo oli valittu kisan voittajaksi. Ensimmäinen perintöprinsessa Sheislane Hayalla päätti olla hyväksymättä lopputulosta ja tarttui missin päässä kimaltavaan kruunuun ja repi sen väkivaltaisesti irti. Sen jälkeen Hayalla heitti kruunun yleisöön ja poistui lavalta tuohtuneena.

Jälkeenpäin Hayalla kertoi, että hän oli raivostunut siitä, että kisa oli järjestetty. Neitokaisen mukaan Toledo oli lahjonut tuomarit ja ainoa syy hänen voittamiseensa oli ostettu missin titteli. Miss Amazon kisa on arvostettu kauneuskilpailu Etelä-Amerikassa ja siihen osallistuneet missit usein menestyvät myös muissa merkittävissä kisoissa.

Sheislane oli voittanut useita kisoja ennen Miss Amazon-kilpailua ja oli pitänyt voittoaan itsestäänselvyytenä. Jäädessään toiselle sijalle nainen oli raivostunut ja hyökännyt Miss Amazonin kimppuun. Daily Mail -lehden mukaan Sheislane on vain osoittanut olevansa huono häviäjä, eikä lahjussyytteitä ole tutkittu.