Kännykkäaddiktin pakkohankinta – puhelin mukaan kylpyyn

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kylpyammeessa loikoilu on monelle miellyttävä rentoutuskeino. Rauhallinen ja rento tunnelma perustuu osiltaan varmasti myös siihen, että kylpyamme on yksi niistä harvoista paikoista, jossa ei voi näpytellä kännykkää tai tablettia.

http://www.thanko.jp/product/7110.html
http://www.thanko.jp/product/7110.html

Kännykkäriippuvaisille kylpeminen ilman puhelinta saattaa kuitenkin olla ongelma, johon japanilainen keksintö on nyt tuonut ratkaisun. Keksinnön ansiosta kylpyammeessa ei enää tarvitse olla ilman puhelinta. Puhelimistaan ja tableteistaan riippuvaiset voivat jatkossa ottaa rakkaat kommunikointivälineet mukaan kylpyyn.

Puhallettava tyyny tarjoaa mukavan niskatuen ja sen käsinojan ansiosta puhelin on käyttäjän edessä. Puhelin sujautetaan sille kuuluvaan suojapussiin ja näin laite välttyy kastumiselta. Käyttäjä voi näpytellä puhelintaan märilläkin käsillä.

Japanilainen Thanko-verkkokauppa myy tuotetta sivuillaan. Keksinnön ansiosta käyttäjä voi jatkossa kylpeä puhelimensa kanssa helposti ja kätevästi. Nettisivujen kuvien perusteella puhallettava tyyny monikäyttöinen ja se sopii myös muihin tilanteisiin.