Britney Spears mykistävässä alusvaatekuvassa – voiko olla aito?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spears nähtiin taannoin Women’s Health -lehden upeassa kansikuvassa. Spears on saanut paljon kehuja hyväkuntoisesta vartalostaan, mutta kansikuvaa veikattiin photoshopatuksi. Lopulta kuvauksissa ikuistettu video paljasti Spearsin olevan valokuvan osoittamassa kunnossa.

Splash
Splash

Nyt Britney poseeraa omaa nimeään kantavan Intimate Britney Spears -alusvaatemalliston kuvassa esittelemässä tuotteitaan. Kuvan perusteella poptähti on upeassa fyysisessä kunnossa, mutta parhaillaan verkossa pohditaan kuinka paljon kuvankäsittelyä otoksessa tällä kertaa on.

Britney Spears on kertonut pitävänsä treenaamisesta todella paljon. Hän käy salilla, ui ja harrastaa joogaa. 33-vuotiaan Spearsin vartalosta päätellen kuntoilu on tuottanut hyvin tulosta.