Farrah Abrahamin pikkumekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Farrah Abraham on jo 23-vuotias, mutta teiniäidin titteli seuraa häntä edelleen muutaman vuoden takaisen MTV:n realitysarjan ansiosta. Televisiosarjassa esiintymisen jälkeen realitytähti on toiminut muun muassa pornonäyttelijänä ja stripparina sekä julkaissut omia seksilelujaan.

Splash
Splash

Eilen hän poseerasi kuvaajille New Jerseyssä sijaitsevalla strippiklubilla, jossa hän oli markkinoimassa tähdittämäänsä lehteä ja DVD-julkaisua. Farrahin asuvalinta oli kuitenkin – vahingossa tai tahallaan – hieman turhan paljastava. Se ei tainnut kuitenkaan teiniäitiä häiritä.

Julkkistyrkyn autenttiseen seksilelulinjastoon kuuluu myös aidon kokoinen puhallettava nukke, jota tähti esittelee Twitterissä julkaistussa kuvassa. Yhdennäköisyys kauneusleikkauksistaan tunnetun todellisen Farrah Abrahamin ja muovivesion välillä on otoksen perusteella yllättävän suuri.

Farrah Abraham on onnistunut käyttämään julkisuutensa hyödyksi lähes kaikilla mahdollisilla aspekteilla, ja viime vuonna tähti kuittasi aikuisviihde-elokuvasta miljoonasumman. Nainen tunnetaan myös lukuisista plastiikkakirurgisista operaatioista, joihin hän on käyttänyt yli 30.000 dollaria.

Splash
Splash