Gorillaz-yhtye tekee paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1998 perustettu Gorillaz on brititläinen yhtye, joka koostuu neljästä animoidusta sarjakuvahahmosta. Yhtye on viettänyt viimeisimmän The Fall -levynsä jälkeen hiljaiseloa, ja bändin on huhuttu jopa hajoneen.

Nyt Gorillazin toinen perustaja, Jamie Hewlett, on kuitenkin paljastanut yhtyeen olevan kaikkea muuta kuin kuopattu. Mies jakoi Instagram-tilillään esimakua bändin piirrettyjen jäsenten uusista ilmeistä, ja vahvisti samalla Gorillazin tekevän paluuta.

Rock-, pop-, hiphop- ja konemusiikkia yhdistelevä Gorillaz perustettiin vuonna 1998 Blur-yhtyeen Damin Albarnin ja sarjakuvataiteilija Jamie Hewelettin toimesta. Virtuaaliseksi bändiksi kutsutun yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat Clint Eastwood, Feel Good Inc. ja Dirty Harry.