BB-voittajatar uhkeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjojen nostamat uudet tähdet ovat Suomessa nykyisin jo historiaa, sillä esimerkiksi Big Brother, Idols ja The Voice of Finland eivät ole kyenneet nostamaan enää pitkiin aikoihin uusia tähtiä julkkiskartalle. Britanniassa Big Brother on kuitenkin edelleen voimissaan.

Eräs realitysarjan julkkisuuteen nostamista tähdistä on vuonna 2014 tuotantokauden voittanut Helen Wood. Muodokas Helen on nyt kuvattu nauttimassa rantaelämästä lomallaan, jossa hänen seuranaan oli nykyinen poikaystävä Ash Harrison.

27-vuotias Helen Wood oli ennen voitokasta Big Brother -kilpailuaan kotimaassaan otsikoissa oltuaan mukana ryhmäseksissä jalkapallotähti Wayne Rooneyn kanssa. Big Brotherissa hän ansaitsi finaalipaikan jo kauden toisena päivänä toisen asukkaan valitsemana. Hän voitti toisen finalistin täpärästi saaden 50,6 prosenttia äänistä.