Kalastaja ryhtyi rauskun kätilöksi – auttoi poikaset maailmaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Floridassa Port Charlottessa kalastamassa ollut perhe koki yllätyksen, kun syöttiin tarttui pieni rausku. Tarkisteltuaan saalistaan lähemmin perheenjäsenet huomasivat, että se odotti poikasia. Rauskun synnytys oli käynnistynyt.

YouTube
YouTube

Perheenisä otti ohjat käsiinsä ja auttoi poikasia syntymään. Yksi perheenjäsenistä kuvasi videolle taianomaisen hetken, kun pieni rauskun poikanen pullahti maailmaan. Pian sen jälkeen syntyi toinen poikanen.

Perhe oli aikonut käyttää kalastamaansa rauskua isompien kalojen syöttiinä, mutta koska he huomasivat rauskun olevan tuleva emo, tulivat he toisiin aatoksiin. Päästettyään poikaset veteen myös emorausku vapautettiin. Rauskun epätoivonen tilanne sai onneksi käänteen parempaan ja se pääsi vapauteen polskimaan vastasyntyneiden poikastensa kanssa.