Karmaiseva kaloripommi – karkeilla päällystetyt kanansiivet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissayönä pelattu Super Bowl innosti monia keksimään toistaan huikeampia kisakatsomoruokia. Yksi ehdoton suosikkitarjottava on broilerinsiivet. Nyt niistä on kehitelty hieman makeampi versio.

Thrillist-sivuston kokeilevat kulinaristit ovat kehitelleet reseptin Skittles-karkeilla päällystetyille broilerinsiiville. Broilerinsiivet valmistetaan muuten melko normaaliin tapaan, mutta lopussa siipi viimeistellään vielä dippaamalla se Skittles-karkkikastikkeeseen.

Karkit lajitellaan ja hienonnetaan erissä aina yksi väri kerrallaan. Kastikkeeseen tulevat nestemäiset ainesosat, suola ja sokeri sekoitetaan jauhettujen Skittlesien kanssa kukin väri omassa astiassaan. Kun broilerinsiivet ovat muuten valmiita, ne dipataan vielä lopuksi värikkäisiin kastikkeisiin.

Resepti kuulostaa melko työläältä, mutta Thrillist-sivuston mukaan sen toteuttamiseen menisi aikaa vain 70 minuuttia. Lopputulos on todella värikäs ja hämmästyttävää kyllä, pelkät Skittlesit antavat kirkkaat ja värikkäät sävyt broilerinsiipiin ilman ylimääräisen elintarvikevärin lisäämistä.