Michelle Lewin säväytti puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä yli viisi miljoonaa käyttäjää.

Nyt Michelle on esitellyt treenaamistaan kaikelle kansalle suunattuaan kuntoilemaan puistoon Los Angelesisa. Neitokaisen näyttävä ulkomuoto huomattiin välittömästi, ja eräs fani uskaltautui pyytämään fitness-kaunotarta myös yhteiskuvaan kanssaan.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.