Mies hipelöi naista lentokoneessa – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intiassa naisten pahoinpitely ja seksuaalinen hyväksikäyttö on todellinen ongelma ja niihin liittyviä tapauksia uutisoidaan jatkuvasti. Nyt YouTubeen on tullut julki video, jossa nainen kohtaa lentokoneessa hänen takanaan istuvan miehen ja nolaa hänet kaikkien kuullen, koska mies on kosketellut häntä istuimen raosta lennon aikana.

YouTube
YouTube

Videon kuvauksessa nainen kertoi olevansa aluksi niin shokissa, ettei kyennyt tekemään asialle mitään. Koneen laskeuduttua hän kuitenkin keräsi rohkeutensa ja alkoi huutamaan miehelle niin, että kaikki matkustajat ja lennon henkilökunta kuuli, mitä oli tapahtunut. Mies näyttää olevan todella häpeissään.

Monesti naiset ovat liian pelokkaita kohdatakseen miehet tällaisissa tilanteissa, mutta tämä nainen antaa takana istuvan häntä kaltoin kohdelleen matkustajan kuulla kunniansa. Shreyas Rao -niminen mies on julkaissut videon ja kertoo istuneensa kyseisen naisen vieressä.