Nettisivu paljastaa mikä oli listaykkönen syntyessäsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat tarkistaneet – tai yrittäneet tarkistaa – mikä kappale oli listaykkösenä heidän syntyessään. Maailman tunnetuimpiin musiikkisivustoihin lukeutuva Billboard on nimittäin julkistanut palvelun, josta asian voi helposti tarkistaa.

Billboard
Billboard

Billboard on yksi maailmanhistorian arvostetuimmista hittilistoista, jonka ykköseksi nouseminen on ollut kautta popmusiikin historian merkittävä saavutus. Nyt palvelu on valjastanut historialliset listansa uuteen Birthday Song -palveluun, josta voidaan nopeasti tarkistaa kunkin päivän listaykkönen.

PÄIVITYS: Suuren kansainvälisen suosion takia Billboardin synttärihitti-palvelu on parhaillaan kaatunut, sillä sivuston linkki on saanut valtavan kansainvälisen menestyksen erityisesti sosiaalisessa mediassa. Palvelu palannee taas toimintaan hetken kuluttua.