David Hasselhoffin vaimo hengenvaarassa – raatelujäljet kuvissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Legendaarisen Baywatch-komistuksen entisenä vaimona tunnettu Pamela Bach-Hasselhoff on joutunut kolmen koiran hyökkäyksen kohteeksi. Verisessä hyökkäyksessä Pamelan käsiin ja jalkoihin tuli useita syviä haavoja. Sairaalasta kotiutuessaan Pamela nähtiin nousevan autosta kainolosauvojen avulla.

Splash
Splash

Kuvien perustella naisen kädet olivat täynnä valtavia arpia. Lähipiirin mukaan myös Pamelan jalat ovat täynnä syviä haavoja, joita hoidettiin sairaalassa. Tapauksesta järkyttynyt Bach-Hasselhoff ei ole kommentoinut julkisesti tapausta.

Daily Mail -lehden mukaan lähipiiri on paljastanut, että naisen kimppuun hyökkäsi kolme koiraa. Eläinrakkaalla Pamelalla on viisi koiraa ja kaksi kissaa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, olivatko Pamelan kimppuun hyökänneet koirat hänen omia koiriaan. Arpien perusteella puremat olisivat voineet hyvinkin olla kohtalokkaita, mikäli ne olisivat osuneet Bach-Hasselhoffin kaulaan.

Splash
Splash
Splash
Splash