Poliisi sai hiphop-mogulin kiinni murhaepäiltynä – pelätään pakenevan maasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen hiphop-moguli Marion ”Suge” Knight ajoi äskettäin autollaan miehen kuoliaaksi rajun riidan päätteeksi. Knight ja Cle ”Bone” Sloan riitelivät rajusti, kun musiikkimoguli nousi autoonsa ja peruutti miehen päälle. Sloania auttamaan tullut Terry Carter jäi auton alle ja kuoli.

Vielä ei ole tiedossa oliko päälleajo suunniteltu vai ei. Kuolleen Terry Carterin sukulainen kertoi kuitenkin TMZ-julkaisulle, että kyseessä oli paikalla olleiden mukaan murha. Knight pakeni turmapaikalta, mutta poliisi sai hänet myöhemmin kiinni.

Nyt tuomioistuin on päättänyt, että hänelle ei myönnetä lainkaan takuusummaa, koska maasta pakeneminen ja todistajien painostaminen ovat liian todennäköisiä. Mies joutuu siis odottamaan oikeudenkäyntiä vankilassa.

Splash
Splash

Taannoin Knightia ammuttiin useita kertoja Chris Brownin järjestämillä VMA-gaalan etkoilla. Mies sai vartaloonsa yhteensä viisi luotia, joista yksi osui käteen ja viisi vatsaan. Knight kuitenkin selvisi tapauksesta hengissä, mutta tänään hän oli osallisena uudessa välikohtauksessa.

Marion ”Suge” Knight oli aikoinaan paikalla, kun Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa. Hän haavoittui välikohtauksessa päähän. Homoparin adoptoimana Comptonissa Los Angelesissa varttunut Suge Knight on ollut tärkeä tekijä lukuisten hiphopin supertähtien uralla. Hän on ollut mukana vaikuttamassa esimerkiksi Dr. Dren, Tupacin ja Snoop Doggin uralla.