Valtava penis ihmetytti matkustajia lentokentällä – Ryanairilta osuva selitys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair päätyy toisinaan uutisiin niin palveluista saamansa kritiikin kuin erikoisten mainoskampanjoidenkin merkeissä. Taannoin yhtiön uutisoitiin suunnittelevan halpalentojen aloittamista Euroopasta Yhdysvaltoihin.

Sosiaalisessa mediassa levisi viikonloppuna Stanstedin lentokentältä otettu kuva, jossa Ryanairin työntekijät ovat tehneet koneen viereen lumeen jättiläismäisen peniksen kuvan. Yhtiö kommentoi useita jakoja Twitterissä ja Facebookissa saanutta kuvaa tyylilleen uskollisesti.

– Vaikka huoltohenkilökuntamme tunnetaan alan nopeimpiin kuuluvista 25 minuutin suoritusajoista, taide ei kuulu heidän suurimpiin vahvuuksiinsa. He nimittäin unohtivat selvästi piirtää siivet lumilentokoneeseensa, Ryanairin edustaja kommentoi The Telegraph -lehdelle.