50 Shades of Grey sai alusvaatemalliston – nämä toimivat makuuhuoneessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosinen yksi maailman menestyneimmistä kirjoista, 50 Shades of Grey, saa pian ensi-iltansa myös elokuvana. Erittäin odotettu ensi-ilta on saanut aikaan myös elokuvan teeman mukaisesti suunniteltujen tuotteiden lanseerauksen. Nyt on julkistettu The Fifty Shades of Grey Black Label Collection -alusvaatemallisto naisille.

Kuten arvata saattaa, tihkuu mallisto erotiikkaa. Hittikirjan kirjoittajan mukaan kyseessä on ”eleganttia erotiikkaa” viestivä mallisto, joka on saanut inspiraationsa Christianin ha Anan seikkailuista. Kuuden alusvaatemallin on lanseerannut Bluebella yhteistyössä kirjailijan kanssa. Alusvaatteissa on yksityiskohtia, joiden kanssa erotiikan harrastaminen on tavallista helpompaa.