Bussiasema kuin penis – tämä jouduttiin poistamaan seinältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toronton julkisesta liikenteestä vastaava virasto TTC poistatti tiistai-aamuna paikalliselta Downsviewin asemalta sen karttaa esittävän kyltin. Syy oli jokseenkin erikoinen, sillä asemaa sen yläpuolelta katsottuna esittänyt kartta muistutti liikaa erektiotilassa olevaa penistä.

Kyltti oli ehtinyt olla asemalla vain parin kuukauden ajan, kun Reddit-sivustolle ilmestyi kuvia, joissa kommentoitiin kartan muistuttavan hämmästyttävän paljon penistä. Kuvat levisivät nopeasti myös Twitteriin. Asia selvisi TTC:n henkilökunnalle maanantai-aamuna, ja kartta päätettiin poistaa nopeasti Downsviewin asemalta.

Penistä muistuttava kartta ei ehtinyt synnyttää internetistä saamastaan huomiosta huolimatta lainkaan valituksia. TTC:n edustajan, Brad Rossin, mukaan kyltti kuitenkin poistettiin nopeasti, sillä virasto pelkäsi sen saattavan loukkata aseman asiakkaita. Mies kertoo poistetun kartan suunnittelusta vastanneen työntekijän tehneen kartan kovan kiireen alla.

– Kartta nostettiin pystyyn joulukuussa, kun olimme juuri asentamassa tulevien junien saapumisesta ilmoittavia kylttejä. Kyltin suunnitellut henkilö ei hankkinut virallista hyväksyntää työlleen, Brad Ross selitti Toronto Sun -lehdelle.