Paris Hiltonin veli sekoili lennolla – uhkasi tappaa kanssamatkustajia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar ja hotelliperijätär Paris Hilton on noussut viime aikoina otsikoihin julkaisemalla Instagramissa rintavia selfie-kuvia. Otokset ovat herättäneet epäilyjä siitä, onko tähti ottanut rintaimplantit. Parisin veli on sen sijaan päätynyt nyt uutisiin aivan toisenlaisissa merkeissä.

Paris Hiltonin 20-vuotias Conrad-veli pidätettiin tällä viikolla heinäkuussa Lontoon ja Los Angelesin väliselle lennolla tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Silminnäkijät kertovat miehen alkaneen riehua lentokoneessa, huutaen ja uhkaillen kanssamatkustajia ja koneen henkilökuntaa.

TMZ-sivuston mukaan Conrad Hilton yritti haastaa ihmisiä tappelemaan kanssaan, jakeli heille tappouhkauksia ja haukkui kanssamatkustajia ”v*tun maalaistolloiksi”. Jossain vaiheessa mies nukahti, jolloin henkilökunta onnistui kahlitsemaan Conradin käsiraudoilla penkkiinsä kiinni. Kuriin saatu mies uhkasi järjestää koneen henkilökunnalle potkut kuuluisan isänsä avulla.

Conrad Hiltonin käytös lentokoneessa oli niin uhkaavaa, että silminnäkijät kertovat lasten itkeneen sen vuoksi. Miehen asianajaja Robert Shapiro kertoo Conradin sekoillun johtuneen Conradin ennen lentoa nauttimista unilääkkeistä.