Unelmien sixpack? Nämä kuvat tunkeutuvat naisten uniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten huippumalli Irina Shayk yllätti monet ilmoituksellaan, jonka mukaan hänen ja jalkapallotähti Cristiano Ronaldon suhde on ohi. Erohuhut ehtivät olla liikkellä vain muutaman päivän, kun tähti lopulta myönsi niiden olevan totta. Nyt komistus on poseerannut mallikuvissa.

Nyt Ronaldo on poseerannut hieman muissa merkeissä kuin jalkapallon parissa. Hän nimittäin tähdittää oman CR7 by Cristiano Ronaldo Underwear -alusvaatemerkkinsä mainoksia.

Jalkapallotähti deittailee parhaillaan huhujen mukaan espanjalaista televisioreportteria Lucia Villalonia. Epäilykset romanssista vahvistuivat, kun kaunotar lisäsi Twitteriinsä ja Instagramiinsa kuvia, joissa hän juhlii Ronaldon kanssa. Kuvien perusteella mies vaikuttaisi olevan onnellinen ja hyväntuulinen erosta huolimatta. Ronaldo on itse kertonut, että hän aikoo keskittyä perheeseensä eikä hae mitään vakavaa.