Nyt se on varmaa! Grand Theft Auto 6 on jo työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Grand Theft Auto -pelisarja sai vuonna 2014 jo viidennen osansa, ja tänä vuonna peli kääntyy vihdoin myös PC-koneille. Rikosten maailmaan sijoittuva Grand Theft Auto lukeutuu kaikkien aikojen suosituimpiin pelisarjoihin, joten kukaan tuskin yllättyy, että se saa vielä jatkoa.

Rockstar-pelitalon johtaja Leslie Benzies vahvisti tällä viikolla tiedon, jonka mukaan yhtiö suunnittelee jo pelisarjan kuudetta osaa. Miehen mukaan tässä vaiheessa on vielä liian aikaista puhua tulevan Grand Theft Auto 6 -pelin sisällöstä, mutta vihjaa yhtiöllä olevan valmiina jo useita ideoita peliä varten.

– Meillä on noin 45 vuoden edestä ideoita siitä, mitä haluamme tehdä. Emme tiedä minkälainen GTA 6 tulee olemaan, mutta meillä on jotain ajatuksia siitä, Leslie Benzies paljasti Tweak Town -sivuston mukaan.

Leslien mukaan ensimmäinen kysymys jokaisen uuden osan kohdalla on se, mihin kaupunkiin peli tulee sijoittumaan. Tämän jälkeen tiimi alkaa kehitellä kaupunkiin sopivia tehtäviä, minkä myötä kartta ja tarina alkavat syntyä niiden ympärille.

Grand Theft Auto 6 -pelin julkaisuajankohta on vielä yhtä hämärän peitossa kuin sen mahdollinen sisältökin. Grand Theft Auto 5 julkaistiin Xbox 360 ja Playstation 3 -konsoleille syyskuussa 2013. Sen myynti rikkoi kolmen vuorokauden jälkeen miljardin dollarin rajapyykin.