Vessaseksille karu loppu – pippurisumutetta kasvoille ja alasti kadulle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

23-vuotias nainen ja 30-vuotias mies päätyivät County Durhamissa sijaitsevan Stanley Jefferson -nimisen pubin vessaan harrastamaan seksiä. Poliisi tuli keskeyttämään pariskunnan puuhat pippurisumutteella ja vei heidät ravintolasta ulos kadulle alastomana.

Stanley Jefferson -pubin henkilökunta soitti poliisit paikalle sen jälkeen, kun he olivat kuulleet voimakkaita ääniä naisten vessasta. Kun poliisit olivat tulleet paikalle ja menneet yllättämään pariskunnan he eivät olleet suostuneetkaan lopettamaan yhdyntää.

Poliiseilta olí lempeät keinot olleet vähissä ja he olivat ottaneet pippurisumutteen esille. He olivat joutuneet käyttämään sumutetta mieheen, että olivat saaneet pariskunnan lopettamaan toimintansa. Tämän jälkeen poliisi oli heittänyt parin ulos ravintolasta kadulle ilman vaatteita.

Ulkona nainen oli alkanut käyttäytymään väkivaltaisesti ja oli kieltäytynyt pukemasta vaatteita ylleen. Tämän seurauksena myös häneen oli jouduttu käyttämään pippurisumutetta, että poliisit olivat saaneet laitettua naiselle housut jalkaan. Pariskunta oli ollut alkoholin vaikutuksen alaisena.