Hollantilainen 19-vuotias bikinimalli Victoria’s Secretin rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkipäähän nousee vuosittain vain harvoja uusia nimiä, sillä mallimaailman huipulle pääsemiseksi täytyy olla upean ulkonäön lisäksi myös paljon muita ominaisuuksia. Nyt tuorein supermalli-sarjaan yrittävä kauntoar on hollantilainen Romee Strijd.

Romee Strijd on nyt päässyt Victorias Secretin malliksi, mikä tarkoittaa usein suoraa pääsyä maailman kuumimpien mallien joukkoon. Strijd ikuistettiin eilen St. Barthsin saarella näyttävissä bikinikuvauksissa.

19-vuotias Romee Strijd on tehnyt ikäänsä nähden upean malliuran, sillä hän on päässyt jo poseeraamaan lukemattomien arvostettujen merkkien kuvissa ja muotinäytöksissä. Niitä ovat muun muassa Burberry, Calvin Klein, Louis Vuitton, Michael Kors, Ricci, Prada, Vera Wang, Victoria’s Secret ja Yves Saint Laurent. Vuonna 2014 Strijd valittiin Victoria’s Secretin vuoden tulokkaaksi.