Suomalaisyrittäjän läppärin kannesta löytyi hervoton yllätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen perheenisä ja -äiti tietää, että lapsilla on joskus tapana ottaa oikeus omiin käsiinsä ja tilaisuuden tullen koristella omalla taiteellaan hieman joko lastenhuonetta tai koko perheen asuntoa. Staran saamien tietojen mukaan Valkeakoskella asuva viisivuotias poika meni vielä asteen pidemmälle.

Kuva: Mikko Hallamaa
Kuva: Mikko Hallamaa

Perheen yrittäjäisä suuntasi nimittäin tänään aamulla Helsinkiin palavereihin, ja kannettavan tietokoneen ilmestyessä pöydälle sen kannessa oli jotain odottamatonta. Poika oli nimittäin päättänyt taiteilla upean teoksen isänsä tietokoneen kanteen. Monet kuvaa kommentoineet ovat todenneet, että piirroksia ei saa missään nimessä poistaa, vaan ennemminkin niiden säilyvyys tulee varmistaa.

– Aika hauskan ice brakerin tuolla sai. Palaute on ollut kyllä loistavaa. Se on tietenkin piirretty permanent-tussilla… Hauskaa tässä on sem että viisivuotias Oliver valitsi 20 kynän joukosta työpöydältä juuri sen, eikä lyijykynää, perheenisä kertoi Staralle.

Julkaisu käyttäjältä Mikko Hallamaa.