Uskomaton näky! Juna puski läpi paksun lumipeitteen – näkyvyys nollassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lumisade lamautti äskettäin New Yorkin suurkaupungin, vaikka lunta satoi vain muutamia senttejä. Tuollainen tilanne on suomalaisille täyttä arkipäivää, mutta VR:n junat toki myöhästelevät pienimmästäkin ongelmasta. Yhdysvalloista löytyy kuitenkin alueita, joissa lumi on normaalia arkea.

Verkossa on kautta aikojen nähty videoita junista, jotka puskevat näyttävästi läpi paksujenkin lumipeitteiden. Nyt tuoreessa tällaisessa videossa nähdään yksi tyylikkäimmistä suorituksista. Kuluvan viikon tiistaina Yhdysvalloissa kuvattiin kuinka tavarajuna paahtoi läpi sankan lumipeitteen siten, että veturinkuljettajalla ei ollut välillä lainkaan näkyvyyttä eteenpäin. Myös kamera ja kuvaaja saivat osansa lumesta.