Marianne Kallio alastomana Facebook-kuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Marianne Kallio on tullut tutuksi monista realityohjelmista, kuten Big Brother ja Viidakon tähtöset. Taannoin hän paljasti odottavansa esikoistaan ja kirjoitti BlogBookin blogissaan muun muassa vauvojen imettämisestä.

Parhaillaan Marianne Kallio on viimeisillään raskaana, joten hän on seurannut monien muiden julkkisten trendiä ja poseerannut raskausvatsansa kanssa alastomana valokuvissa. Demi Mooren aikoinaan käynnistämä villitys on saanut seuraajia lukuisista julkkistähdistä Britney Spearsia myöden.

Marianne poseeraa alastomana Iltalehden verkkosivuilla. Kuvissa on mukana myös hänen miehensä. Marianne julkaisi maistiaisia Iltalehden kuvista myös Facebookissa.

Julkaisu käyttäjältä Marianne Kallio.