Nettiraivo repesi – Hollywood-tähti tapattaa vangittuja eläimiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Matthew McConaughey oli taannoin esillä mediassa rankan laihdutuskuurinsa merkeissä. Miesnäyttelijän dramaattinen muodonmuutos johtui The Dallas Buyer’s Club -elokuvaroolista, sillä hän näytteli filmissä AIDS-potilasta. Laihdutus oli viedä miehen hengen. Nyt McConaughey on otsikoissa suututettuaan perin pohjin eläinsuojelijat.

Matthew McConaughey pyörittää nimittäin näyttelemisen lisäksi sivubisnestä maatilallaan Texasin Mertzonissa yhdessä Mike-veljensä kanssa. Ranchilla järjestetään turisteille muun muassa ohjattua metsästystä, mutta nyt julkisuuteen on paljastunut ikävä tieto kulissien takaa.

McConaugheyn veljesten metsästysreissut ovat nimittäin kaikkea muuta kuin aitoja, sillä niiden saaliiksi tuodut peurat ovat aidatulla alueella eivätkä siten pääse pakoon. Sosiaalisissa medioissa tieto on otettu tyrmistyneenä vastaan, sillä aitauksessa ja juottopaikalla olevien eläinten ampumista metsästyksen nimissä pidetään alhaisena. TMZ julkaisun mukaan ranchin väki on saanut jopa tappouhkauksia skandaalin takia.

Vuonna 1999 Matthew McConaughey pidätettiin Texasissa metelöinnin takia. Tähden naapurit soittivat paikalle poliisit, koska he näkivät näyttelijän alasti kotonaan hakkaamassa kovaäänisesti bongorumpuja. Sittemmin lukuisissa Hollywood-elokuvissa esiintynyt McConaughey on pysynyt kaidalla tiellä. Näyttelijällä ja hänen Camila-vaimollaan on Levi-poika ja Vida-tytär. Pariskunta sai hiljattain kolmannen lapsensa, Livingston-nimisen poikavauvan.