Mies osti tietokoneen eBaysta – posti toi pelkän valokuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paul Barrington joutui ikävän huijauksen kohteeksi, kun häneltä huijattiin 400 euroa eBayssa. Mies luuli ostaneensa Applen kannettavan MacBook -tietokoneen hyvään hintaan, mutta saikin postissa pelkän tulostetun kuvan tietokoneesta vastineeksi rahoilleen.

38-vuotias surffaaja oli ajatellut tekevänsä elämänmuutoksen ja halusi yrittää tienata elantoaan häitä kiertävänä tiskijukkana. Uutta työtä varten hän tarvitsi tietokoneen ja Barrington alkoi metsästämään sitä internetistä. Häntä tuli eBay-sivustolla vastaan Applen MacBook -tietokone, josta mies teki korkeimman tarjouksen 400 euroa.

Barrington luuli saaneensa uutena paljon enemmän maksavan kannettavan huikean hyvään hintaan, mutta sen sijaan mies tulikin huijatuksi. Hän sai tietokoneen tilalla postissa kevyen pahvilaatikon, jonka sisällä oli pelkästään tulostettu mustavalkoinen kuva tietokoneesta. Barrington kertoi Mirror-lehden mukaan olleen erityisen harmissaan tilanteesta, koska hän joutui myymään surffilautansa paperinpalan vuoksi ja on nyt ensimmäistä kertaa 28 vuoteen ilman lautaa.