Musta Barbaari sivalsi vihaaja-jonneja: ”Te juotte liikaa sokeria!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaisräppäri Musta Barbaari nousi aikoinaan kirjaimellisesti yhdessä yössä tähdeksi Salil eka, salil vika -kappaleellaan, josta muodostui nopeasti jättihitti. Sittemmin mies on ollut paljon esillä vastustaessaan aktiivisesti rasismia.

Nyt Musta Barbaari on sivaltanut julkaisemallaan Facebook-videolla nettivihaajia yleisellä tasolla. Suosikkiartisti on saanut tarpeekseen siitä, että ”jonnet” haukkuvat nuorten tyttöjen idoleita erityisesti sosiaalisessa mediassa.

– Mistä on kyse? On kyse siitä, että mä julkaisin taas yhden kuvan, jossa esiintyy Prinssi Jusuf, minä ja Robin. Jotenkin se on teidän mielestä oikein lähteä sosiaalisessa mediassa dissaamaan näitä henkilöitä. Puhutaan Isac Elliotista, Benjamin Peltosesta, Robinista. Miks te dissaatte näitä?

– Mä oon miettinyt tätä tosi kauan, ja eka syy on se, että te juotte liikaa sokeria. Se maistuu hyvältä aluksi ja se antaa mielihyvää. Sit kun se on sun kropassa, niin sun kroppa ei pysty käsittelemään sitä ja se tekee teidät vihaiseksi. Kun se tekee teidät vihaiseksi te menette Instagramiiin tai Facebookiin solvaamaan ja dissaamaan näitä tyttöjen idoleita.

Videon voi katsoa tästä linkistä tai tästä alta.

Julkaisu käyttäjältä Musta Barbaari.