Tästä autosta Spede olisi ollut kateellinen – tuskin nähdään Suomen kaduilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmennyt suomalaisten naurattaja Spede Pasanen oli myös tuottelias keksijä, joka kehitti jo vuosikymmeniä sitten esimerkiksi kaksikeulaisen auton, jollaista maailmalla ihmeteltiin vasta pari kuukautta sitten. Nyt verkossa kuitenkin nähdään nelipyöräinen, josta Spedekin voisi olla kateellinen.

Kyseessä on nimittäin niin sanottu Rollo Car, eli pyörivä auto. Kyseessä on pienikokoinen modifioitu henkilöauto, jonka katolle on rakennettu pyörimistä edesauttava telinerakennelma. Auton maavaraa on myös nostettu niin paljon, että se lähtee pyörähtämään keulan kautta ympäri jarrutuksen voimasta. Tätä autoa tuskin nähdään Suomessa, mutta se voisi olla melkoinen huomionherättäjä esimerkiksi Mannerheiminkadulla pyöriessään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.