Sara Sieppi suivaantui Tinder-kuvasta: ”Ajattelitko lennättää mut Malmöön?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Sara Sieppi on menestynyt hyvin äänestyksissä, joissa on haettu maan kauneimpia naisia perusteella tai toisella. Viime vuonna Sieppi valittiin pettäjämiesten unelmien kumppaniksi. Nyt Sara on löytänyt odottamattoman kuvan Tinderistä.

Tinder
Tinder

Missikaunotar sai nimittäin tietää, että Elisabeth-nimisen henkilön valeprofiili käyttää hänen valokuvaansa Tinder-profiilissa.

– Elizabeth, kiitos tästä kunniasta. Ajattelitko sä lennättää mut Malmöön Tinder-deiteille vai millainen suunnitelma sulla oikein on mahdollisten matchien jälkeen? Sara Sieppi ihmetteli kuvaa Facebookissa.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi tunnetaan ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä. Sara on julkaissut itsestään runsaasti näyttävää kuvamateriaalia varsinkin Instagramissa. Taannoin hän uskaltautui julkaisemaan itsestään myös valokuvan ilman meikkejä.