Tyttöbändin kaunottarella tyrmäävä kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Alesha Dixon nousi julkisuuteen Mis-Teeq -tyttöbändin jäsenenä. Neitokainen nähtiin viime vuonna myös Britain’s Got Talent -ohjelman tuomarina Simon Cowellin, Amanda Holdenin ja David Walliamsin rinnalla. Nyt kaunotar on juhlistanut ohjelman uuden tuotantokauden alkamista.

Alesha Dixon poseerasi eilen Talent-ohjelman ensimmäisissä koelauluissa yhdessä muiden tuomareiden kanssa. Entinen tyttöbändiläinen onnistui kuitenkin varastamaan huomion, sillä hänen asunsa oli varustettu tavallista syvempään uurretulla kaula-aukolla.

Alesha Dixon oli ennen soolouraansa parilla hitillään suuren suosion saavuttaneen Mis-Teeq -tyttöbändin jäsen. Vuonna 2007 Alesha Dixon voitti Tanssii tähtien kanssa -ohjelman britannialaisen version. Dixon on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin oli vuonna 2010 ilmestynyt The Entertainer. Viime vuosina Dixon on ollut esillä lähinnä Talent-tuomarina.