Tutkimus: Emojia käyttävillä enemmän seksiä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Match.com-sivusto teki suuren Singles in America -nimisen kyselyn, jossa otettiin selvää amerikkalaisten sinkkujen elämästä. Kyselyyn osallistui 5.600 sinkkua ja tutkimuksen avulla saatiin selville muun muassa se, että emoji-kuvia viesteissään flirttailutarkoituksiin käyttävät saavat muita enemmän seksiä.

Tutkimuksen tehnyt Rutgers yliopiston professori Helen Fisher tulkitsee tutkimustuloksia niin, että emojit auttavat ihmisiä välittämään toisilleen paremmin tunnetilojaan ja kommunikoimaan taitavammin kuin pelkkien kuvattomien tekstiviestien avulla.

Tämä saattaa olla syynä siihen, että 54 prosenttia hymiöitä flirttailuun käyttävistä sinkuista sai seksiä edeltävän vuoden aikana. Sinkuista, jotka eivät käyttäneet hymiöitä laisinkaan, 69 prosenttia jäi ilman seksiä.

Miesten keskuudessa käytetyimmät emojit olivat hymiö, joka lähettää sydämen muotoisen suukon ja hymiö, jolla on naurava suu ja sydämet silmien tilalla. Naisten keskuudessa punaposkinen hymyilevä emoji oli käytetyin ja toiseksi suosituimpana tuli huulet. Ylivoimaisesti käytetyin emoji kaikkien sinkkujen keskuudessa oli kuitenkin silmää iskevä hymiö, jota 53 prosenttia sinkuista kertoi käyttävänsä usein.