Seksikkäin sisko käänsi katseet – kaula-aukko vyötärölle saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallina ja realitytähtenä tunnettu Joanna Krupa on kertonut jäädyttäneensä munasolujaan. Miamin täydellinen nainen ei ole omien sanojensa mukaan valmis äidiksi lähitulevaisuudessa. 35-vuotias kaunotar päätti taannoin jäädyttää munasolujaan tulevaisuuden varalle.

Nyt Joanna on ikuistettu saapumassa Craig’s Restaurant -ravintolaan West Hollywoodissa. Kaunotar oli pukeutunut poikkeuksellisen näyttävästi, sillä hänen asunsa kaula-aukko ulottui peräti vyötärölle saakka muutenkin paljastavassa, mutta kuitenkin tyylikkäässä, asussa.

Puolalais-amerikkalainen malli-näyttelijätär Joanna Krupa on nähty useissa televisio-ohjelmissa. Hän on vieraillut Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa -ohjelmissa. Neidon kerrotaan toivovan perheenlisäystä, ja hänen unelmansa on saada kaksoset, poika ja tyttö. Joanna ja hänen pikkusiskonsa Marta ovat molemmat malleja, ja heidät nimitettiin taannoin maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi.