Liverpool FC:n fani astui miinaan Afganistanissa – odottamattoman ironinen tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittisotilas astui taannoin Afganistanissa räjähteen päälle, minkä seurauksena hänen jalkansa amputoitiin. Kuin kohtalon ivana, miehen polven päällä ollut tatuointi, jossa luki: ”Et koskaan kävele yksin” leikkaantui niin, että viimeinen sana tatuoinnista jäi pois.

26-vuotias merijalkaväen sotilas Andy Grant oli palvelemassa Afganistanissa. Grant astui vahingossa tiellä olevan räjähteen päälle, minkä seurauksena hänen jalkansa jouduttiin amputoimaan. Mies kertoi Mirror-lehdelle olevansa suuri Liverpool FC -fani, minkä vuoksi hänellä oli polven yläpuolella tatuoituna joukkueen lintu-symboli ja tatuointi ”You’ll Never Walk Alone”.

Amputointi suoritettiin jalkaan, jossa tatuointi oli. Jalka leikattiin juuri polven alapuolelta niin, että sana Alone leikkaantui pois. Nyt miehen amputoidussa jalassa lukee, että hän ei koskaan tule kävelemään, mikä pitääkin osittain kyseisen jalan kohdalla paikkaansa.