Michelle Lewin arkiasussa – silti todella näyttävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä yli viisi miljoonaa käyttäjää. Nyt Michelle on kuvattu arkiasussaan.

Yleensä fitness-kaunotar nähdään kuvissa bikineissä, mutta tällä kertaa on vuorossa poikkeus. Hänet nimittäin kuvattiin kahvilla yhdessä ystävänsä kanssa. Lewin osoitti jälleen kerran, että upea vartalo on upea lähes missä tahansa asussa. Nyt hänellä oli yllään tiukat farkut ja tiukka toppi, jotka eivät jättäneet juuri arvailun varaa fitness-kaunottaren muodoista.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.