Mila Kunis nauttii suurentuneista rinnoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunis ja Ashton Kutcher saivat Wyatt-nimisen tyttärensä neljä kuukautta sitten. Tähdet ovat kummatkin hehkuttaneet, miten hienoa vanhemmuus on ja Kunis näyttäisi loistavan äitinä. Kunis on palautunut synnytyksen jälkeen entisiin mittoihinsa nopeasti, mutta eräs asia on muuttunut.

Splash
Splash

Kunisin rinnat ovat suurentuneet huomattavasti imettämisen ansiosta ja nainen ei voisi olla siitä enempää innoissaan. Mila Kunis oli Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa vieraana ja kertoi, kuinka hienoa oli saada isommat rinnat.

Kunis kommentoi, että isommat rinnat ovat antaneet hänelle aivan uuden elämän. Kukaan ei ole kuulemma aiemmin katsonut hänen rintavarustustaan ja Kunis kertookin olleensa aina pienirintainen nainen. Kunis oli juuri uuden elokuvansa ensi-illassa uhkeassa mekossa ja muun muassa Channing Tatum on saatu kiinni naisen poven tuijottamisesta.

Mila Kunis nähtiin kauniissa mustassa olkaimettomassa mekossa Jupiter Ascending -nimisen elokuvan ensi-illassa Hollywoodissa. Musta mekko toi kauniisti esiin Kunisin upean synnytyksestä palautuneen vartalon ja korosti naisen uhkeaa povea, joka ei jäänyt myöskään vastanäyttelijä Channing Tatumilta huomaamatta.

Splash
Splash
Splash
Splash